Gelato Strain Specificaties
Sunset Sherbet, Girl Scout Cookies
25.00%
Indoor:100-160cm
Outdoor:120-180cm
Out: 800 - Per Plant
In: 550 - M2
55% Indica45% Sativa
60 - 65 Dagen (Bloei)
Dom. Terpene:Caryophyllene
Other:Humulene,Limonene
Gelato
Sunset Sherbet x Girl Scout Cookies
Gelato Cannabis Zaden
Nog een soort van West Coast op de Europese markt gebracht door Original Sensible. Gelato, afkomstig uit de Bay Area in Californië, is een ander genetisch wonder met fijne afstamming in zowel de Sunset Sherbet en Girl Scout Cookies (Thin Mint pheno). Gelato bevat veel THC met een euforisch effect. Opbrengsten van 550 g per m2 zijn gemakkelijk haalbaar wanneer ze binnen worden gekweekt, terwijl wanneer buiten gekweekt meer dan 750 g per plant mogelijk is.
Al het geschreven en beeldmateriaal is uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden.
Onze zaden zijn bedoeld voor conservering voor verzamelaars en als souvenir. Lees verder
Is de Gelato-soort Indica of Sativa?
De Gelato-soort van Original Sensible Seeds is 55 % Indica und 45 % Sativa.
Is de Gelato-soort gefeminiseerd?
De Gelato-soort van Original Sensible Seeds is een Feminized - Normal soort.
Hoe moet ik mijn cannabiszaden van de Gelato-soort bewaren?
Om de zaden van de Gelato-soort van Original Sensible Seeds correct te bewaren, wordt aanbevolen om de zaden in een luchtdichte, koele, droge en donkere container te bewaren. Een duidelijke etikettering met de naam van de soort en de opslagdatum wordt aangeraden om de identificatie te vergemakkelijken en de zaden optimaal te bewaren.
Als het legaal is om de Gelato-soort van Original Sensible Seeds te laten ontkiemen in mijn regio, wat is dan de beste techniek?
Er zijn veel methoden om de zaden van de Gelato-soort te laten ontkiemen als de wetten in uw land de kieming van cannabiszaden toestaan.
De keukenpapiermethode is een veelgebruikte techniek om de zaden van de Gelato-soort te laten ontkiemen. Een andere populaire en geprefereerde methode
is om de zaden direct in een vochtig substraat te planten. Voor het succes van beide ontkiemingsmethoden is het belangrijk dat de zaden vochtig en warm blijven,
maar niet uitdrogen. Bij gebruik van de keukenpapiermethode, begraaf de zaden van de Gelato-soort voorzichtig in het groeimedium zodra ze zijn ontkiemd.