Algemene voorwaarden

Door de Original Sensible Seeds te bekijken of te kopen, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden::

Deze Website is uitsluitend bedoeld voor gebruik door personen van 18 jaar of ouder.
Ik heb ze gekocht en aanvaard dat ze uitsluitend bedoeld zijn als souvenir.

Ik bevestig dat mijn factuur- en leveringsgegevens correct zijn en dat het mislukken van de levering veroorzaakt door een onvolledig en/of onjuist adres mijn verantwoordelijkheid is.

Ik bevestig dat ik de huidige lokale en internationale wetten van mijn land heb gecontroleerd voordat ik souvenirzaden bestel en dat het voor mij veilig en wettig is om souvenirzaden te kopen.

Gebruik alstublieft geen valse of valse namen, aangezien uw postdienst deze mogelijk niet herkent en uw pakket daarom niet aflevert. Hierdoor kan ook de verzekering bij uw aankoop vervallen.

Ik bevestig dat ik de aankoopvoorwaarden van originalsensible.com heb gelezen en volledig begrijp en dat ik alle door originalsensible.com vermelde voorwaarden accepteer.
Bedrijfsgegevens:

OSSC Souvenirs S.L

Bedrijfs-/btw-registratie: ESB04750824

Adres:
Calle Baza 2A, 2ªA

Huércal Overa

Almeria 04600

SPANJE

Contact

E-mail: [email protected]
TELEFOON 8.00 - 16.00 uur GMT
VK+44 (0)800 689 3791
SPANJE+34 968 973 902

 

Original Sensible Seeds tolereert op geen enkele wijze het gebruik van illegale of gereguleerde stoffen en aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor het gebruik van producten die op deze website worden getoond. Alle informatie die op de Original Sensible Seeds-website wordt weergegeven, is opgenomen voor educatieve, historische en wetenschappelijke doeleinden.

Houd er rekening mee dat:
Het kweken van cannabiszaden is in veel landen illegaal, dus Original Sensible Seeds biedt alleen de verkoop van cannabiszaden aan als souvenir en als middel om cannabisgenetica te behouden. Informatie op de Original Sensible Seeds-website en op productverpakkingen wordt beschikbaar gesteld voor landen die de teelt van hennepzaden wettelijk toestaan.

Original Sensible Seeds is op geen enkele manier aansprakelijk voor claims, acties, juridische en/of gerechtskosten die tegen u worden ingesteld in verband met het gebruik van producten die u via deze website, catalogus of andere media heeft besteld.

Original Sensible Seeds behoudt zich het recht voor om elke bestelling van een klant op elk moment te annuleren als hij of zij van mening is dat het transactieverzoek frauduleus of kwaadwillig is of de organisatie op enigerlei wijze kan schaden. Alle goederen blijven eigendom van Original Sensible Seeds totdat de betaling ervoor is ontvangen en klanten mogen er niet op aandringen dat Original Sensible Seeds onjuiste prijzen of fouten in de productbeschrijving of promotie-aanbiedingen respecteert.

Contact details
Houd er rekening mee dat alle vragen die wij ontvangen met betrekking tot het ontkiemen of opkweken van zaden onbeantwoord zullen blijven. Ga er alsjeblieft niet vanuit dat dit grofheid is, we moeten ons gewoon houden aan de wetten die de verkoop van cannabiszaden regelen en de informatie die we mogen bespreken met betrekking tot ontkieming is beperkt vanwege het aantal landen waarnaar we verzenden en de diverse lokale wetten.

We hebben een ticketservice voor klantenondersteuning, zie Cannabis Seeds Support

Ondersteuning: Originele verstandige ondersteuning.
Verzenden
Original Sensible Seeds biedt een snelle en efficiënte afhandeling van alle producten die via onze website zijn gekocht. Het merendeel van de bestellingen wordt via standaard- of aangetekende verzending verzonden binnen 24 - 72 uur na ontvangst van de betaling (met uitzondering van zaterdag, zondag en feestdagen). Voor uw gemoedsrust worden bestellingen discreet en veilig verpakt.
Alle internationale bestellingen worden via standaard- of aangetekende verzending verzonden en arriveren binnen 7 - 14 werkdagen na verzending. Voor uw gemoedsrust worden bestellingen discreet en veilig verpakt.

 

Standaard:
Wanneer u deze optie selecteert, is het duidelijk dat er, in het onwaarschijnlijke geval dat u uw bestelling niet ontvangt, beperkingen gelden voor de lokalisatie ervan binnen de postsystemen. Door een standaard verzendoptie te selecteren, gaat u volledig akkoord met deze voorwaarden.


Volgen:
Tracking betekent dat uw bestelling bij verzending een trackingnummer** krijgt toegewezen. Met dit referentienummer kunt u de levering volgen van onze deur tot aan de uwe.

 

Verzekerd:
Al onze verzekerde (tracking) verzendopties omvatten een verzekering ter hoogte van de waarde van de producten binnen die bestelling (exclusief verzendkosten). We moeten echter relevant fotografisch bewijsmateriaal ontvangen voordat we opnieuw kunnen verzenden, uw account kunnen crediteren of 100% van de waarde van uw producten kunnen terugbetalen.

Houd er rekening mee dat de standaard verzend- en basistrackingopties geen verzekering omvatten en daarom niet verzekerd zijn.

**Houd er rekening mee dat verzekerd volgen niet in alle landen wordt ondersteund.


Stealth:
Voor uw privacy worden alle bestellingen in een gewone envelop verzonden.
Zaden worden uit de originele kweekverpakking gehaald en discreet in uw pakket bijgevoegd. Voor extra privacy en veiligheid kan uw bestelling ook met een willekeurig artikel worden verzonden.
Als u zich zorgen maakt over uw privacy en veiligheid, dan is dit de optie voor u!

** Alle bestellingen die naar landen buiten Europa worden verzonden, zijn onderworpen aan de bovenstaande verpakkingsmaatregelen om een veilige levering te garanderen, tenzij anders geselecteerd tijdens het afrekenproces.

Een bestelling per post naar ons verzenden:
Original Sensible Seeds accepteert contante bestellingen per post. Maak eenvoudig uw productkeuzes en selecteer contant betalen bij het afrekenen.
Stuur ons dan uw contante betaling naar ons postadres. Vermeld bij uw contante betaling uw bestelnummer. Houd er rekening mee dat we euro's, Britse ponden, Amerikaanse, Canadese, Australische en Nieuw-Zeelandse dollars accepteren.
Zorg ervoor dat u alleen bankbiljetten verzendt, geen cheques en geen munten.

LET OP: ALS U CONTANT GELD VERZENDT, RADEN WIJ U AAN OM VIA EEN GEREGISTREERDE/VERZEKERDE TRACEERBARE POSTSERVICE TE VERZENDEN.

 

Annuleringen:

Als u uw bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

U kunt ons rechtstreeks een e-mail sturen op [email protected]

Zolang uw bestelling nog niet is verzonden, kunnen wij uw bestelling annuleren en uw betaalkaart/oorspronkelijke betaalmethode terugbetalen.

Indien uw bestelling al verzonden is, dient u de bestelling ongeopend aan ons te retourneren en binnen 14 dagen na ontvangst aan ons te retourneren.

Zodra wij de ongeopende geretourneerde bestelling hebben ontvangen, regelen wij de terugbetaling op uw betaalkaart of originele betaalmethode. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van een artikel de verantwoordelijkheid van de klant zijn.

Houd er rekening mee dat, hoewel de terugbetaling onmiddellijk plaatsvindt, het tot 28 werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op uw bankafschrift verschijnt.

 

Retourbeleid:

Voordat u uw bestelling retourneert, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

U kunt ons rechtstreeks een e-mail sturen op [email protected]

U dient de volledige bestelling binnen 14 dagen na ontvangst ongeopend aan ons te retourneren.

Retouradres:

OSSC Souvenirs SL
C/ Baza 2A-2ªA
Huércal Overa
Spanje
04600

Zodra we de ongeopende geretourneerde bestelling hebben ontvangen, regelen we een terugbetaling op uw betaalkaart of originele betaalmethode. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van een artikel voor rekening van de klant zijn en niet kunnen worden teruggevorderd.

Houd er rekening mee dat het tot 28 werkdagen kan duren voordat terugbetalingen op uw bankafschrift verschijnen.
Beschadigde artikelen:

In het zeer onwaarschijnlijke geval dat een naar u verzonden artikel beschadigd aankomt, kunt u contact met ons opnemen via het ticketingsysteem en eventueel ondersteunend fotografisch bewijsmateriaal toevoegen van hoe uw bestelling is aangekomen.

U kunt ons rechtstreeks een e-mail sturen op [email protected]

 

In het onwaarschijnlijke geval dat u een bestelling niet heeft ontvangen op de manier waarop deze was bedoeld en u voor een verzekerde optie heeft gekozen, neem dan contact met ons op via het ticketingsysteem en geef eventueel ondersteunend fotografisch bewijs van hoe uw bestelling is ontvangen.

Houd er rekening mee dat alle vragen die wij ontvangen met betrekking tot het ontkiemen of opkweken van zaden onbeantwoord zullen blijven. Ga er alsjeblieft niet vanuit dat dit grofheid is, we moeten ons gewoon houden aan de wetten die de verkoop van cannabiszaden regelen en de informatie die we mogen bespreken met betrekking tot ontkieming is beperkt vanwege het aantal landen waarnaar we verzenden en de diverse lokale wetten.

LET OP: U koopt echte verse zaden, wij garanderen dit. De zaden die je koopt zijn dezelfde als die je zou ontvangen als je een van de zadenbanken in Nederland of Spanje zou binnenlopen, en we zijn over het algemeen dezelfde prijs of iets goedkoper vanwege de kortingen die we krijgen omdat we een van de grootste leveranciers van cannabiszaden zijn. in Europa.

Wij garanderen echter niets anders. Als u zich in een land bevindt waar de teelt van cannabis is toegestaan, kunnen wij niet garanderen dat de zaden allemaal zullen ontkiemen, dit is een risico dat u bereid moet zijn te nemen.

 

Ik bevestig dat ik de aankoopvoorwaarden van originalsensible.com heb gelezen en volledig begrijp en dat ik alle door originalsensible.com vermelde voorwaarden accepteer

 

Privacybeleid en cookiegebruik

Privacybeleid en AVG-informatie.

Welkom bij Original Sensible Seeds. Eigendom van en wordt geëxploiteerd door OSSC Souvenirs SL.

Naam en adres van de gegevensbeheerder

De Verwerkingsverantwoordelijke voor de doeleinden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere wetten inzake gegevensbescherming die van toepassing zijn in de lidstaten van de Europese Unie en andere bepalingen met betrekking tot gegevensbescherming is:

OSSC Souvenirs SL
Calle Baza 2, 2A
Huércal Overa
Spanje

E-mail: [email protected]
Website: www.originalsensible.com

Bedrijfsregistratie: ESB04750824

Wanneer u onze website bezoekt, krijgt u informatie te zien over het plaatsen van cookies. Tijdens het browsen worden zonder voorafgaande kennisgeving geen persoonlijke gegevens verzameld.

Zodra u een account aanmaakt of een bestelling plaatst, wordt het verzamelen van bepaalde gegevens noodzakelijk. We doen dit in overeenstemming met online best practices, binnen SSL-beveiligde gebieden en met behulp van veilige codering.

Wij verzamelen alleen gegevens die nodig zijn om uw bestelling uit te voeren, in lijn met de service die onze e-commerce website biedt.

We willen ook graag duidelijke details en verduidelijking geven over hoe uw gegevens worden opgeslagen en gebruikt.

Gegevens verzameld bij het aanmaken van een account of het plaatsen van een bestelling

Wij verzamelen de volgende gegevens tijdens het aanmaken van een account of het plaatsen van een bestelling via onze website:

Persoonlijke gegevens

Naam
E-mailadres
Geboortedatum
Facturatie adres
Bezorgadres
IP adres
Telefoon nummer
Producten besteld.
De verwerking en omgang met deze gegevens zal altijd in overeenstemming zijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG),

We nemen alle maatregelen om de veiligheid van uw gegevens die op de server van onze website zijn opgeslagen te garanderen, evenals de manier waarop uw gegevens worden behandeld tijdens het verwerken van uw bestelling of het afhandelen van klantenservicezaken vanuit onze kantoren, evenals voor de boekhouding.

Wij delen uw gegevens niet met derden.

We hebben ook een wettelijke verantwoordelijkheid om gegevens bij te houden van de gedane verkopen, voor boekhoudkundige doeleinden.

U ontvangt van ons orderupdates/status-e-mails over uw bestelling, verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

Wijzigingen aanbrengen / verwijdering van uw account aanvragen

Alle klanten kunnen de “Persoonsgegevens” voor uw account wijzigen.

Wij bieden alle klanten de mogelijkheid om per e-mail de verwijdering van hun klantaccount aan te vragen. Op verzoek zullen wij hier actie op ondernemen en uw gegevens van onze website en server verwijderen. Hoewel de registratie van reeds geplaatste bestellingen zal worden bijgehouden in overeenstemming met onze wettelijke verantwoordelijkheid om dit te doen.

Overige verzameling van bezoekersgegevens en -informatie

De website van OSSC Souvenirs verzamelt enkele basisgegevens wanneer een bezoeker de website bezoekt:

Deze algemene gegevens en informatie zijn niet persoonlijk en beperken zich tot het verzamelen van verkeersgegevens via Google Analytics.

De verzamelde gegevens omvatten:

(1) de gebruikte browsertypen en -versies
(2) het besturingssysteem dat wordt gebruikt door het toegangssysteem,
(3) de website van waaruit een toegangssysteem onze website bereikt (zogenaamde verwijzers)
(4) de subwebsites,
(5) de datum en het tijdstip van toegang tot de website
(6) een internetprotocoladres (IP-adres)

Deze gegevens worden gebruikt
(1) de inhoud van onze website correct weergeven
(2) de inhoud van onze website en de advertenties optimaliseren
(3) de levensvatbaarheid op lange termijn van onze informatietechnologiesystemen en websitetechnologie garanderen
(4) wetshandhavingsautoriteiten voorzien van de informatie die nodig is voor strafrechtelijke vervolging in geval van een cyberaanval.

Daarom kan OSSC Souvenirs de verzamelde gegevens en informatie anoniem analyseren, met als doel de gegevensbescherming en gegevensbeveiliging van onze onderneming te vergroten en een optimaal beschermingsniveau te garanderen voor de persoonsgegevens die wij verwerken.

De hierboven genoemde anonieme gegevens worden gescheiden opgeslagen van alle persoonlijke gegevens die worden verstrekt tijdens het aanmaken van een account of het plaatsen van een bestelling. Geen van deze gegevens is persoonlijk of gekoppeld aan uw account of bestellingen. Wij delen deze gegevens niet met derden.

Abonnement op onze nieuwsbrieven
Wij bieden onze bezoekers de mogelijkheid om zich aan te melden voor onze nieuwsbrief. Dit is volledig de keuze van de klant en we gebruiken een “Opt-in” nieuwsbriefaanmelding.

Wanneer u zich aanmeldt voor het ontvangen van onze nieuwsbrief, worden uw ingevoerde gegevens opgeslagen door onze nieuwsbriefdienstverlener “Sendpulse”. Uw gegevens worden beschermd op hun servers en worden niet gedeeld met derden.

U kunt zich op ieder moment afmelden voor onze nieuwsbrief. Elke e-mail bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Als alternatief kunt u een verzoek indienen om u af te melden voor onze nieuwsbrief door contact op te nemen met onze helpdesk.

De persoonsgegevens die in het kader van een inschrijving voor de nieuwsbrief worden verzameld, worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief

Pushmeldingen abonnement

Een pushmelding is een pop-upbericht dat op een desktop of mobiel apparaat verschijnt. Dit is een opt-in-service, je hebt de mogelijkheid om lid te worden en je aan te melden voor directe meldingen van Original Sensible Seeds.

OSSC Souvenirs kan via pushmeldingen op elk moment een bericht naar abonnees sturen. In tegenstelling tot e-mailmarketingcampagnes verwerken pushmeldingen echter geen persoonlijke gegevens (IP-adressen worden geanonimiseerd) en moeten gebruikers expliciete toestemming geven om zich aan te melden en meldingen te ontvangen.

U kunt er op elk gewenst moment voor kiezen om u af te melden of te voorkomen dat de pushmeldingen op uw apparaat verschijnen.

Routinematige verwijdering en blokkering van persoonlijke gegevens

De verantwoordelijke voor de verwerking zal de persoonsgegevens van de betrokkene slechts verwerken en opslaan voor de periode die nodig is om het doel van de opslag te bereiken, of voor zover dit door de Europese wetgever of andere wetgevers wordt toegestaan in wet- of regelgeving waaraan de verantwoordelijke onderworpen is. naar.

Als het opslagdoel niet van toepassing is, of als een door de Europese wetgever of een andere bevoegde wetgever voorgeschreven bewaartermijn afloopt, worden de persoonsgegevens routinematig geblokkeerd of gewist in overeenstemming met de wettelijke vereisten.

Uw rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens

     a) Recht op bevestiging

U heeft het door de Europese wetgever verleende recht om van de verwerkingsverantwoordelijke de bevestiging te verkrijgen van de persoonsgegevens die wij in ons bezit hebben. Zoals hierboven voorzien.

     b) Recht op toegang

 

U heeft het door de Europese wetgever verleende recht om op elk moment van de verantwoordelijke voor de verwerking gratis informatie te verkrijgen over zijn of haar opgeslagen persoonsgegevens en een kopie van deze informatie. Bovendien verlenen de Europese richtlijnen en verordeningen de betrokkene toegang tot de volgende informatie:

         de doeleinden van de verwerking;

         de betrokken categorieën persoonsgegevens;

         de ontvangers of categorieën van ontvangers aan wie de persoonsgegevens zijn of zullen worden bekendgemaakt, met name ontvangers in derde landen of internationale organisaties;

         waar mogelijk, de beoogde periode gedurende welke de persoonsgegevens zullen worden bewaard, of, indien niet mogelijk, de criteria die worden gebruikt om die periode te bepalen;

         het bestaan van het recht om de verwerkingsverantwoordelijke te verzoeken rectificatie of verwijdering van persoonsgegevens, of beperking van de verwerking van persoonsgegevens betreffende de betrokkene, of om bezwaar te maken tegen een dergelijke verwerking;

         het bestaan van het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit;

         indien de persoonsgegevens niet bij de betrokkene worden verzameld, alle beschikbare informatie over de bron ervan;

         het bestaan van geautomatiseerde besluitvorming, inclusief profilering, bedoeld in artikel 22, leden 1 en 4, van de AVG en, althans in die gevallen, zinvolle informatie over de betrokken logica, evenals de betekenis en de beoogde gevolgen van dergelijke verwerking voor de betrokkene.

Bovendien heeft u het recht om informatie te verkrijgen over de vraag of persoonsgegevens worden doorgegeven aan een derde land of aan een internationale organisatie.
Wanneer dit het geval is, heeft u het recht om geïnformeerd te worden over de passende waarborgen met betrekking tot de overdracht.
c) Recht op rectificatie

U heeft het door de Europese wetgever verleende recht om van ons zonder onnodige vertraging de rectificatie van onjuiste persoonsgegevens te verkrijgen. Rekening houdend met de doeleinden van de verwerking heeft de betrokkene het recht om onvolledige persoonsgegevens aan te vullen, onder meer door het verstrekken van een aanvullende verklaring.

Als een betrokkene gebruik wil maken van dit recht op rectificatie, kan hij of zij op elk moment contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming of een andere medewerker van de verwerkingsverantwoordelijke.

     d) Recht op verwijdering (recht om vergeten te worden)

U hebt het door de Europese wetgever verleende recht om van de verwerkingsverantwoordelijke zonder onnodige vertraging de wissing van persoonsgegevens die hem of haar betreffen te verkrijgen, en de verwerkingsverantwoordelijke heeft de verplichting om persoonsgegevens zonder onnodige vertraging te wissen wanneer een van de volgende gronden van toepassing is: zolang de verwerking niet noodzakelijk is:

         De persoonsgegevens zijn niet langer nodig in verband met de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld of anderszins verwerkt.

         De betrokkene trekt de toestemming in waarop de verwerking is gebaseerd overeenkomstig artikel 6, lid 1, punt (a) van de AVG, of artikel 9, lid 2, punt (a) van de AVG, en als er geen andere rechtsgrond bestaat voor de verwerking.

         De betrokkene maakt bezwaar tegen de verwerking op grond van artikel 21, lid 1, van de AVG en er zijn geen dwingende legitieme gronden voor de verwerking, of de betrokkene maakt bezwaar tegen de verwerking op grond van artikel 21, lid 2, van de AVG.

         De persoonsgegevens zijn onrechtmatig verwerkt.

         De persoonsgegevens moeten worden gewist om te voldoen aan een wettelijke verplichting krachtens het recht van de Unie of de lidstaten waaraan de verwerkingsverantwoordelijke onderworpen is.

         De persoonsgegevens zijn verzameld in verband met het aanbod van diensten van de informatiemaatschappij zoals bedoeld in artikel 8, lid 1, van de AVG.

Als een van de bovengenoemde redenen van toepassing is en u wilt verzoeken om verwijdering van door ons opgeslagen persoonlijke gegevens, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen.

     e) Recht op beperking van de verwerking

U heeft het door de Europese wetgever verleende recht om van de verwerkingsverantwoordelijke beperking van de verwerking te verkrijgen wanneer een van de volgende situaties van toepassing is:

         De juistheid van de persoonsgegevens wordt door de betrokkene betwist, gedurende een periode die de verwerkingsverantwoordelijke in staat stelt de juistheid van de persoonsgegevens te verifiëren.

         De verwerking is onrechtmatig en de betrokkene verzet zich tegen het wissen van de persoonsgegevens en verzoekt in plaats daarvan om beperking van het gebruik ervan.

         De verwerkingsverantwoordelijke heeft de persoonsgegevens niet langer nodig voor de doeleinden van de verwerking, maar de betrokkene heeft deze nodig voor het instellen, uitoefenen of verdedigen van juridische claims.

         De betrokkene heeft bezwaar gemaakt tegen de verwerking op grond van artikel 21, lid 1, van de AVG, in afwachting van de verificatie of de legitieme gronden van de verwerkingsverantwoordelijke zwaarder wegen dan die van de betrokkene.

Als aan één van de bovengenoemde voorwaarden is voldaan en u de beperking van de verwerking van door ons opgeslagen persoonsgegevens wilt aanvragen, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen en zullen wij de beperking van de verwerking regelen.
f) Recht op gegevensportabiliteit

U heeft het door de Europese wetgever verleende recht om de hem of haar betreffende persoonsgegevens, die aan een verwerkingsverantwoordelijke zijn verstrekt, te ontvangen in een gestructureerd, gangbaar en machinaal leesbaar formaat. Hij of zij heeft het recht deze gegevens door te geven aan een andere verwerkingsverantwoordelijke, zonder hinder van de verwerkingsverantwoordelijke aan wie de persoonsgegevens zijn verstrekt, zolang de verwerking gebaseerd is op toestemming overeenkomstig artikel 6, lid 1, onder a), van de AVG of artikel 9, lid 2, punt (a), van de AVG, of op basis van een contract overeenkomstig artikel 6, lid 1, punt (b), van de AVG, en de verwerking wordt uitgevoerd met geautomatiseerde middelen, zolang de verwerking is niet noodzakelijk voor de uitvoering van een taak die wordt uitgevoerd in het algemeen belang of in het kader van de uitoefening van het openbaar gezag dat aan de verwerkingsverantwoordelijke is opgedragen.

Bovendien heeft u bij het uitoefenen van zijn of haar recht op gegevensportabiliteit overeenkomstig artikel 20, lid 1 van de AVG, het recht om persoonsgegevens rechtstreeks van de ene verwerkingsverantwoordelijke naar de andere te laten verzenden, indien dit technisch haalbaar is en wanneer dit geen nadelige gevolgen heeft voor de rechten en vrijheden van anderen.

Om het recht op gegevensportabiliteit te doen gelden, kan de betrokkene op elk moment contact met ons opnemen

Ontkenning

De Original Sensible Seeds-website is bedoeld voor mensen ouder dan 18 jaar. Alle cannabiszaden die op deze website worden verkocht, zijn alleen bedoeld als cadeau. Het kweken van cannabiszaden is in veel of de meeste landen illegaal. Daarom raden we je aan om contact op te nemen met je eigen winkel voordat je een bestelling plaatst. Original Sensible Seeds biedt gratis, volledige tracking in de EU, het VK en Ierland (gratis verzending is afhankelijk van de waarde van de bestelling). Onze zaden worden wereldwijd verzonden en gratis verzending is beschikbaar naar de Verenigde Staten, Canada, Australië, enz.

Als u een opmerking of suggestie wilt maken, kunt u onze e-mail gebruiken om contact met ons op te nemen. 

 

Exclusive access for adults only

This website is INTENDED for adults (18+) and provides content that is related to Cannabis. We use cookies on our website to help us improve and deliver a higher quality user experience. Some of the cookies we use are essential for the site to operate and, in particular, to allow you to shop from our website. The information provided on this site is intended for entertainment, medicinal and educational purposes only. Original Sensible Seeds are not responsible for the misuse or illegal use according to the law of each country regarding the traded products. Original Sensible Seeds comply with Spanish legislation.

By confirming your age and clicking on “ENTER” you will have acknowledged and agree to allow cookies to be saved onto your computer. Confirmation that you are an adult aged 18+ or older, aware of the information provided on our website is in relation to cannabis.Enter, Ik ben 18 jaar of ouderIk accepteer het niet
Support